اعتراض تند وزیر صمت به قطع کامل برق صنایع بزرگ در ۱۵ روز آینده بیانیه اسنپ پی در پی صدور رای شورای رقابت؛ از حق قانونی تجدیدنظرخواهی استفاده می‌کنیم سهمیه بنزین در کارت‌های بانکی؛ اجرای طرح نهایی از مرداد ۱۴۰۴ صدور مجوز افتتاح اولین شعبه بانک روسی در ایران هشدار آبفا درباره تداوم خشکسالی در تهران / کاهش ۴۵ درصدی بارندگی و افت منابع آبی سد ماملو واردات خودرو و تلفن همراه مشمول دریافت ضمانت‌نامه بانکی در گمرک شد روز‌های پنجشنبه شعب کشیک بانک‌ها دایر است قیمت طلا، دلار، سکه و ارز ۱۴۰۴/۰۲/۲۳ پرداخت دیه ۵۹ جان باخته حادثه بندر رجایی جاده چالوس تا پایان اردیبهشت مسدود است تعرفه بسته‌های اینترنت تغییر می‌کند؟ درآمد ماهانه ۱۵ میلیون تومانی خانواده‌های محروم در طرح توانمندسازی محرومان تمدید معافیت واردات طلا، نقره و پلاتین خام از مالیات تا آذر ۱۴۰۴ وزیر کار: مستمری بازنشستگان تامین اجتماعی با ۳۰ درصد افزایش واریز می‌شود گوشت گرم از فهرست کالا‌های اساسی خارج شد

آلمان در یک قدمی بحران کمبود گوشت

انجمن صنعت گوشت آلمان هشدار داد که این کشور طی چهار تا شش ماه آینده با بحران کمبود گوشت مواجه خواهد شد.
تاریخ انتشار: ۲۰:۳۳ - ۲۸ آبان ۱۴۰۱ - 2022 November 19
کد خبر: ۱۵۹۸۸۱

به گزارش راهبرد معاصر؛ به نقل از دای‌ولت، انجمن صنعت گوشت آلمان هشدار داد که این کشور ممکن است طی 4 تا 6 ماه آینده با کمبود گوشت مواجه شده و قیمت این ماده غذایی افزایش یابد.

هوبرت کلیگر، یکی از مدیران شرکت وستفلیش و عضو هیأت مدیره انجمن صنعت گوشت آلمان می‌گوید طی 4، 5 یا 6 ماه آینده ما شاهد کمبود گوشت خواهیم بود.

به گفته کلیگر دولت آلمان مصر به نصف کردن تعداد دام‌ها در این کشور است تا از این طریق با تغییرات آب‌وهوایی مقابله کند. با این حال اما کارشناسان می‌گویند این مسئله به تعطیلی گسترده کارخانه‌های تولید و فرآوری گوشت منجر شده و از سوی دیگر به افزایش 40 درصدی قیمت این ماده غذایی منجر خواهد شد.

از طرفی کاهش تعداد دام‌ها می‌تواند به پایین آمدن تولید کود طبیعی منجر شده و نهایتاً شاهد بالا رفتن قیمت صیفی‌جات و یا افزایش قیمت کودهای شیمیایی خواهیم بود. در هر دو صورت اوضاع بحران غذا در آلمان بدتر خواهد شد.

در حالیکه برخی کارشناسان و نمایندگان صنعت گوشت آلمان می‌گویند موضوع گیاه‌خواری در این کشور طی سال‌های گذشته افزایش یافته اما هنوز 90 درصد مردم آلمان گوشت مصرف می‌کنند.  آلمان بیش از آنکه به تولید داخل متکی باشد در تأمین گوشت به واردات وابسته است و این موضوع طی‌ ماه‌های گذشته شدیدتر هم شده است.

آلمان هم‌اکنون بزرگترین واردکننده گوشت در میان کشورهای اروپایی به شمار می‌رود./ فارس

ارسال نظر
آخرین اخبار